Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi
Fasola szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 95 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka szałwii, sól, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Rozgrzać masło i olej, a następnie gotować sageuntil zaczyna czernieć, 1 do 2 minut.
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, ok. 2 protokół.
Dodać fasolę i sól; wrzucić do płaszcza. Ostrożnie dodać 1 szklankę wody. Parowa fasola jest delikatna widlasto i większość wody wyparowała, 3-4 minuty.Doprawić solą i pieprzem.
Posypać orzechami na wierzchu i podawać.