Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii
Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, fasolę, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii, Prażona fasola szparagowa z cytryną, orzeszkami pinii i Parmigiano, oraz Pieczona Fasolka Szparagowa Z Cytryną, Orzeszkami Pinii I Parmigiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę ugotować w rondlu 4-quart wrzącej osolonej wodynietylko miękko, około 5 minut, a następnie dobrze osuszyć w durszlaku.
Przełożyć do miski i wymieszać z orzechami, pietruszką, skórką, olejem oraz solą i pieprzem do smaku.
Fasolkę można pokroić 6 godzin wcześniej i schłodzić, zapakować w zwilżone papierowe ręczniki w szczelnie zamkniętej plastikowej torbie.