Fasolka szparagowa z cytryną i orzechami włoskimi
Fasolka szparagowa z cytryną i orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać masło, fasola, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa I Orzechy Włoskie Z Winegretem Cytrynowym, Fasolka Szparagowa I Orzechy Włoskie Z Winegretem Cytrynowym, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi.
Instrukcje
Napełnij średni garnek 1 in. wody, włóż kosz na parowiec i doprowadzić do wrzenia, pokryte. Włożyć fasolę do parownika i przykryć. Para do jasnozielonego i miękkiego, 8 do 10 minut.
Na talerzu wyłożyć fasolę.
Skropić masłem i sokiem z cytryny.
Posypać skórką, solą i orzechami włoskimi.