Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem
Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, ząbki czosnku, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem, Czosnek Cytryna Zielona Fasola, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Blanszujemy zieloną fasolkę w dużym garnku z dobrze osoloną wrzącą wodą, aż do jasnozielonego koloru i delikatnej chrupkości, około 2 minut.
Odcedzić i wstrząsnąć w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Rozgrzać dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i saute aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać fasolę i nadal saute aż pokryte w maśle i ogrzane przez, o 5 protokół.
Dodać skórkę z cytryny i doprawić solą i pieprzem.