Fasolka szparagowa z cytrynowym winegretem i migdałami

Fasolka szparagowa z cytrynowym winegretem i migdałami
Fasolka szparagowa z cytrynowym winegretem i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 6 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz pod ręką migdały, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, Fasolka szparagowa z cytrynową bułką tartą i migdałami, oraz Masło cytrynowe fasolka szparagowa z migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do vinaigrette, połączyć sok z cytryny, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i sól i pieprz do smaku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka do połączenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W dużym garnku zagotuj 6 ćwiartek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
5
Fasolę odcedzić i umieścić w naczyniu do serwowania. Wymieszać z winegretem i migdałami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn