Fasolka szparagowa z chrupiącą szalotką, Chile i miętą

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać fasolkę szparagową z Chrupkimi szalotki, Chile, i mięta spróbować. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Mieszanka szalotki, fasola, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa Marka Bittmana z chrupiącą szalotką, Smażona fasolka szparagowa i brukselka z Chile i miętą, oraz Pikantna Sałatka Ogórkowa Z Imbirem, Szalotką I Miętą Na Chrupiącej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w garnku 4-do 5-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie miękka, około 5 minut.
Fasolę osuszyć w durszlaku.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie smażyć szalotki w 3 partiach, często mieszając, aż do złotego brązu, 3 do 5 minut na partię (uważnie obserwować; szalotki palą się łatwo).
Transfer szalotki szybko rumiane z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia. (Szalotka stanie się chrupiąca, gdy ostygnie.)
Wyrzucić wszystko, ale o 1 łyżka oleju z patelni, następnie gotować chile na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmięknie, o 2 protokół.
Dodać fasolę i sól i wrzucić szczypcami do ogrzania.
Zdjąć z ognia i dodać smażone szalotki i miętę, podrzucając do połączenia.