Fasolka szparagowa z chrupiącą cytrynową bułką tartą
Fasolka szparagowa z chrupiącą, cytrynową bułką tartą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sok z cytryny meyer, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Bułką Tartą Parmezanem, Meyer Lemon Butter & Almond Green Beans, oraz Fasolka Szparagowa Z Meyer Lemon Vinaigrette & Parmezan Bułka Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu ugotuj okruchy w 2 łyżkach. olej, mieszając, 5 minut. Wymieszać ze skórką i 1/8 łyżeczki. każda sól i pieprz. Gotować i mieszać aż złoty, 5 Więcej minut.
W dużym garnku wyposażonym w kosz parowy, fasola parowa powyżej 1 w. wrząca woda, mieszając raz, 7 do 10 minut.
Połączyć 2 łyżki. olej z sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem do smaku.
Fasolę odsączyć, wrzucić sosem i wlać do płytkiej miski. Top z okruchami; podawać natychmiast.