Fasolka szparagowa z bułką tartą cytrynowo-Tymiankową

Fasolka szparagowa z bułką tartą cytrynowo-Tymiankową
Fasolka szparagowa z cytrynowo-Tymiankową bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, Skórka z cytryny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytrynową bułką tartą i migdałami, Fasolka szparagowa z bułką tartą z masłem cytrynowym, oraz Fasolka Szparagowa Z Meyer Lemon Vinaigrette & Parmezan Bułka Tarta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej patelni ustawić na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj panko i tosty, stale mieszając, przez około 3 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką, tymiankiem i szczyptą soli. Odstawić.Napełnij duży rondel 2/3 pełnej wody i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać fasolę i gotować przez około 2 protokół, aż jasnozielony i jeszcze dość chrupiące. W międzyczasie napełnij dużą miskę 2/3 pełną lodowatej wody. Używając szczypiec lub łyżki szczelinowej, natychmiast przenieś fasolę do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Pozostaw do ostygnięcia na 2 minuty, następnie odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Zestaw aside.In 12-calowa patelnia ustawiona na średnim ogniu, stopić pozostałe 3 łyżki masła, wirując do pokrycia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać fasolkę szparagową i sauté, stale mieszając przez około 3 minut, aż fasola są podgrzewane przez i chrupiące przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
8
Dodaj sok z cytryny i migdały i saute przez około 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
9
Przełożyć do naczynia do serwowania.
10
Posypać bułką tartą cytrynowo-tymiankową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn