Fasolka szparagowa z bułką tartą cytrynowo-Tymiankową

Fasolka szparagowa z cytrynowo-Tymiankową bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, Skórka z cytryny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytrynową bułką tartą i migdałami, Fasolka szparagowa z bułką tartą z masłem cytrynowym, oraz Fasolka Szparagowa Z Meyer Lemon Vinaigrette & Parmezan Bułka Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni ustawić na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła.
Dodaj panko i tosty, stale mieszając, przez około 3 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką, tymiankiem i szczyptą soli. Odstawić.Napełnij duży rondel 2/3 pełnej wody i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolę i gotować przez około 2 protokół, aż jasnozielony i jeszcze dość chrupiące. W międzyczasie napełnij dużą miskę 2/3 pełną lodowatej wody. Używając szczypiec lub łyżki szczelinowej, natychmiast przenieś fasolę do lodowatej wody.
Pozostaw do ostygnięcia na 2 minuty, następnie odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Zestaw aside.In 12-calowa patelnia ustawiona na średnim ogniu, stopić pozostałe 3 łyżki masła, wirując do pokrycia patelni.
Dodać fasolkę szparagową i sauté, stale mieszając przez około 3 minut, aż fasola są podgrzewane przez i chrupiące przetargu.
Dodaj sok z cytryny i migdały i saute przez około 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do naczynia do serwowania.
Posypać bułką tartą cytrynowo-tymiankową i podawać.