Fasolka szparagowa z bułką tartą
Fasolka szparagowa z bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 209 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka bazylii, czosnku w proszku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Bułką Tartą Parmezanem, Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, oraz Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolkę szparagową i 1/2 szklanki wody w średnim garnku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i niech fasola gotować przez 10 protokół, lub do miękkości.
W średniej misce umieścić fasolę i wymieszać z bułką tartą, oliwą z oliwek, solą, pieprzem, czosnkiem w proszku, oregano i bazylią. Wrzucić mieszaninę, aż fasola są powlekane.
Posypać parmezanem i podawać.