Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolka szparagowa z bułką tartą
Fasolka szparagowa z bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 209 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka bazylii, czosnku w proszku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Bułką Tartą Parmezanem, Ugotuj książkę: Linguine z fasolą Fava, czosnkiem, pomidorem i bułką tartą, oraz Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz fasolkę szparagową i 1/2 szklanki wody w średnim garnku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i niech fasola gotować przez 10 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dobrze spuścić.
3
W średniej misce umieścić fasolę i wymieszać z bułką tartą, oliwą z oliwek, solą, pieprzem, czosnkiem w proszku, oregano i bazylią. Wrzucić mieszaninę, aż fasola są powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
FasolaFasola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn