Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem

Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem
Zielona fasola z brązowym masłem może być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga migdałów, czosnku, soli i pieprzu oraz masła. Działa dobrze jako dodatek. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 25%. Podobne przepisy obejmują Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, oraz Fasolka szparagowa brązowo-maślana z orzechami pekan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij czubek główki czosnku i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Połóż czosnek na kwadracie folii aluminiowej i skrop oliwą z oliwek. Owiń folię wokół czosnku, włóż do piekarnika i piecz przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjmij z piekarnika i odstaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu wyjmij czosnek z folii i wyciśnij główkę czosnku, ściętą stroną do dołu, przez małą miskę, aż wyskoczą wszystkie upieczone ząbki czosnku. Miąższ rozgnieść widelcem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Na dużej patelni na średnim ogniu rozpuść masło i gotuj, aż zacznie się pienić, stanie się jasnobrązowy i nabierze orzechowego aromatu. Zmniejsz ogień, dodaj szalotki i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj fasolkę szparagową, prażony czosnek i migdały i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
7
Przełóż fasolę do miski i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn