Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem
Zielona fasola z brązowym masłem może być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga migdałów, czosnku, soli i pieprzu oraz masła. Działa dobrze jako dodatek. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 25%. Podobne przepisy obejmują Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, oraz Fasolka szparagowa brązowo-maślana z orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Odetnij czubek główki czosnku i wyrzuć.
Połóż czosnek na kwadracie folii aluminiowej i skrop oliwą z oliwek. Owiń folię wokół czosnku, włóż do piekarnika i piecz przez 50 minut.
Wyjmij z piekarnika i odstaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu wyjmij czosnek z folii i wyciśnij główkę czosnku, ściętą stroną do dołu, przez małą miskę, aż wyskoczą wszystkie upieczone ząbki czosnku. Miąższ rozgnieść widelcem i odstawić.
Na dużej patelni na średnim ogniu rozpuść masło i gotuj, aż zacznie się pienić, stanie się jasnobrązowy i nabierze orzechowego aromatu. Zmniejsz ogień, dodaj szalotki i gotuj przez 2 minuty.
Dodaj fasolkę szparagową, prażony czosnek i migdały i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Przełóż fasolę do miski i natychmiast podawaj.