Fasolka szparagowa z akcentem

Fasolka szparagowa z akcentem
Fasolka szparagowa z akcentem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, fasolę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z akcentem, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.

Instrukcje

1
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
W dużej misce połączyć jajka, fasola szparagowa, majonez, sok z cytryny, sos Worcestershire, chrzan, pieprz, czosnek w proszku, cebula w proszku i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Podawać schłodzone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn