Fasolka Szparagowa Wiejska
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Kraj zielona fasola może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 92 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boczek, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Fasolka Szparagowa Wiejska, Fasolka Szparagowa Wiejska, oraz Fasolka szparagowa z szynką wiejską i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach.
W rondlu połącz boczek, fasolkę szparagową, cebulę, masło, rosół z kurczaka, czosnek, sól i pieprz. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż fasola będzie miękka, 15 do 20 protokół.