Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym
Fasolka szparagowa w stylu południowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 93 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz fasolę, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, oraz Zdrowsza Zielona Fasola W Stylu Południowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 minut lub do chrupkości.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni; boczek pokruszyć.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Połącz cebulę, bulion, sól i fasolkę szparagową w kuchence elektrycznej 4-quart. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż fasola będzie bardzo miękka.
Przenieść fasolę z powolnej kuchenki do miski do serwowania, za pomocą łyżki szczelinowej.
Posypać pokruszonym boczkiem.
Podawać z ostrym sosem paprykowym, w razie potrzeby.