Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 54 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka cukru, octu winnego, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; wymieszać fasolkę szparagową i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować fasolkę aż tylko przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Drenaż.
3
Ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, 1 ząbek czosnku, i pietruszka w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, ocet winny i kminek; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zagęścić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet WinnyOcet Winny
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przełożyć sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Na czystej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu; gotować i mieszać 1 ząbek posiekanego czosnku w gorącym oleju, aż pachnące zaczynają brązowieć, 2 do 3 protokół. Powrót gotowaną fasolkę szparagową na patelnię; gotować i mieszać, aby podgrzać fasolę i płaszcz je z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Polać fasolę sosem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSos
Magazyn