Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka fasoli, cukru, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; wymieszać fasolkę szparagową i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować fasolkę aż tylko przetargu, o 8 protokół.
Ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, 1 ząbek czosnku, i pietruszka w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, ocet winny i kminek; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zagęścić sos.
Na czystej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu; gotować i mieszać 1 ząbek posiekanego czosnku w gorącym oleju, aż pachnące zaczynają brązowieć, 2 do 3 protokół. Powrót gotowaną fasolkę szparagową na patelnię; gotować i mieszać, aby podgrzać fasolę i płaszcz je z olejem.
Polać fasolę sosem i wymieszać.