Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka fasoli, cukru, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; wymieszać fasolkę szparagową i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować fasolkę aż tylko przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, 1 ząbek czosnku, i pietruszka w gorącym oleju, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, ocet winny i kminek; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zagęścić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet WinnyOcet Winny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
KminekKminek
CebulaCebula
SOSSOS
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na czystej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu; gotować i mieszać 1 ząbek posiekanego czosnku w gorącym oleju, aż pachnące zaczynają brązowieć, 2 do 3 protokół. Powrót gotowaną fasolkę szparagową na patelnię; gotować i mieszać, aby podgrzać fasolę i płaszcz je z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
GoździkiGoździki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Polać fasolę sosem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SOSSOS
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSos
Magazyn