Fasolka Szparagowa W Maśle I Cytrynie Z Parmigiano Reggiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę na maśle i cytrynę z Parmigiano Reggiano spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.27 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, fasolę, parmigiano reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Smażona cukinia z Parmigiano-Reggiano i cytryną z 'Franny' s, Brokuły pieczone z czosnkiem, cytryną i Parmigiano-reggiano, oraz Pieczona Fasolka Szparagowa Z Cytryną, Orzeszkami Pinii I Parmigiano.