Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym

Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym
Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 285 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, pietruszki, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z sosem grzybowym XO, Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry, oraz Fasolka szparagowa z sosem Pieczarkowo-Madera.

Instrukcje

1
Suszone borowiki moczyć w wodzie przez 20 minut.W międzyczasie roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 4-6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać grzyby cremini i saute aż do początku karmelizowane i włączyć złoty kolor, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
5
Dodać borowiki grzyby i wody były moczenie w patelni i dusić na średnim poziomie, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać śmietanę i parmigiano reggiano, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2-4 protokół.Tymczasem na parze fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Grzyby wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Podawać fasolkę szparagową pokrytą sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn