Fasolka szparagowa szechuańska z mieloną wieprzowiną
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka szparagowa Szechuan z mieloną wieprzowiną może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 309 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryżu, skrobia kukurydziana, sos hoisin, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Szechuańska fasola szparagowa i mielony Indyk, Szechuańska fasola szparagowa i mielony Indyk, oraz Wieprzowina Szechuańska & Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieszankę wieprzową, fasolę i czosnek; gotować 3 minuty lub aż wieprzowina traci różowy kolor, mieszając do kruszonki.
Połączyć hoisin i kolejne 3 składniki (przez sos sojowy) w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj mieszaninę hoisin do patelni. Gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.