Fasolka Szparagowa Put-Up
Put-Up koperek zielona fasola może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 31 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, pieprz, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż na boku gorący sterylizowany słoik do konserw i wsuń połowę zielonej fasoli. Postaw słoik i dodaj 2 gałązki koperku, łyżeczkę nasion selera, 2 ząbki czosnku,1 suszony pieprz chile i 1/8 łyżeczki pieprzu. Powtórz z drugim słoikiem.
Doprowadzić ocet, woda, i marynowanie soli do pełnego wrzenia toczenia w średnim rondlu na dużym ogniu.
Wlać gorący płyn do dwóch słoików, dzieląc go równomiernie. Zetrzyj wszelkie wycieki z ust słoików. Przykręć pokrywki i pierścienie i pozwól im całkowicie ostygnąć w temperaturze pokojowej.
Pozostaw marynowaną zieloną fasolkę na co najmniej 4 tygodnie przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;