Fasolka Szparagowa Południowa
Southern Smothered Green Beans jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz do 6 bekonu, papryki, selera i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszona Fasola Szparagowa, Duszona fasolka szparagowa II, oraz Duszona fasolka szparagowa z młodymi ziemniakami.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Gotować seler i dalej 3 składniki w gorących kapiących na patelni na średnim ogniu 10 do 12 protokół.
Dodaj pomidora i następne 6 składników; gotować, często mieszając, 5 minut lub aż fasola będzie miękka. Wymieszać z boczkiem.