Fasolka Szparagowa Pieczona

Fasolka Szparagowa Pieczona
Pieczona fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolę, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką, oraz Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli.

Instrukcje

1
Fasolę umyć; usunąć końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Na patelni o wymiarach 13 x 9 x 2 cale umieścić fasolę; dodać czosnek. Fasola płaszcz i czosnek z gotowania sprayu; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek na fasoli i czosnku; posypać przyprawą cytrynowo-pieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
4
Piec w 450 przez 8 minut lub aż fasola będzie chrupiąca-delikatna, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn