Fasolka szparagowa koperkowo-migdałowa

Fasolka szparagowa koperkowo-migdałowa
Koperkowo-migdałowa fasolka szparagowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 71 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koperek, ząbek czosnku, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z koperkiem, Fasola Szparagowa Koperkowa, oraz Marynowany Koperek Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 10 minut. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Smażone migdały w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund. Wymieszać fasolkę szparagową, koperek, sól, i pieprz; gotować 2 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KoperKoper
SólSól
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn