Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto
Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami, Makaron Z Fasolką Szparagową, Ziemniakami I Pesto, oraz Fasolka szparagowa i młode ziemniaki z miętowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować 4 protokół lub do miękkości.
Wyjąć fasolę z patelni łyżką szczelinową i umieścić w dużej misce.
Dodaj ziemniaki na patelnię i gotować 6 protokół lub do miękkości.
Dodać pesto i ziemniaki do fasoli, i wrzucić do herbu.