Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto

Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto
Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami, Makaron Z Fasolką Szparagową, Ziemniakami I Pesto, oraz Fasolka szparagowa i młode ziemniaki z miętowym Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać fasolkę szparagową, i gotować 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
4
Wyjąć fasolę z patelni łyżką szczelinową i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj ziemniaki na patelnię i gotować 6 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Drenaż.
7
Dodać pesto i ziemniaki do fasoli, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn