Fasolka szparagowa i Salsefia z szynką wiejską i orzechami pekan

Fasolka szparagowa i Salsefia z szynką wiejską i orzechami pekan
Jeśli masz w pobliżu 35 minut aby spędzić w kuchni, fasolka szparagowa i Salsefia z szynką wiejską i orzechami pekan może być ogromny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 123 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę wiejską, fasolę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasolka szparagowa z orzechami pekan, Fasolka Szparagowa Wiejska, oraz Fasolka Szparagowa Wiejska.

Instrukcje

1
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fasolę do miękkości, 7 minut. Za pomocą skimmera z drutu przełożyć fasolę na blachę do pieczenia, aby ostygła. Gotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
SkimmerSkimmer
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyciśnij cytrynę do średniej miski z wodą. Pracując z jedną łodygą na raz, obrać salsefię, pokroić ją o grubości 1/2 cala na przekątnej i przenieść do wody cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Salsefię odsączyć i dodać do wrzącej wody. Gotować, aż tylko miękkie, o 4 protokół, następnie odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj pekan i salsefię i gotować na dużym ogniu, aż rumiane na dole, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
6
Dodać szynkę wiejską, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka WiejskaSzynka Wiejska
7
Dodać fasolkę szparagową i gotować, mieszając, aż gorące, o 3 protokół. Wymieszać z syropem klonowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
8
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn