Fasolka szparagowa i Salsefia z szynką wiejską i orzechami pekan

Jeśli masz w pobliżu 35 minut aby spędzić w kuchni, fasolka szparagowa i Salsefia z szynką wiejską i orzechami pekan może być ogromny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 123 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę wiejską, fasolę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasolka szparagowa z orzechami pekan, Fasolka Szparagowa Wiejska, oraz Fasolka Szparagowa Wiejska.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fasolę do miękkości, 7 minut. Za pomocą skimmera z drutu przełożyć fasolę na blachę do pieczenia, aby ostygła. Gotuj wodę.
Wyciśnij cytrynę do średniej miski z wodą. Pracując z jedną łodygą na raz, obrać salsefię, pokroić ją o grubości 1/2 cala na przekątnej i przenieść do wody cytrynowej.
Salsefię odsączyć i dodać do wrzącej wody. Gotować, aż tylko miękkie, o 4 protokół, następnie odcedzić i osuszyć.
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej.
Dodaj pekan i salsefię i gotować na dużym ogniu, aż rumiane na dole, o 4 protokół.
Dodać szynkę wiejską, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, o 1 minutę.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, mieszając, aż gorące, o 3 protokół. Wymieszać z syropem klonowym i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i podawać.