Fasolka szparagowa i pomidory
Fasolka szparagowa i pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, sól i pieprz, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z pomidorami, Fasolka szparagowa i pomidory, oraz Fasolka szparagowa z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodać boczek do dużego holenderskiego piekarnika i gotować na średnim ogniu, aż światło Złoty (nie chrupiące).
Odcedzić nadmiar tłuszczu, a następnie dodać cebulę. Gotować, aż boczek i cebula będą złociste.
Dodać fasolkę szparagową i pomidory na patelni.
Posypać solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Delikatnie wymieszać, aby połączyć, a następnie przykryć garnek i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić przez 1 godzinę.