Fasolka szparagowa i ostry sos
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Fasolka szparagowa i ostry sos może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, cebuli, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę, cebulę, pomidory, paprykę bananową, paprykę i wodę w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło do niskiego. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, aż zielona fasola będzie miękka.
Podczas gdy zielona fasola są na parze, ułóż plastry boczku na średniej patelni. Smażyć na średnim ogniu, aż będzie chrupiące, około 10 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć i odstawić.
Łyżka mieszanki zielonej fasoli i sok do naczynia do serwowania.
Posypać pokruszony boczek na wierzchu i podawać natychmiast.