Fasolka szparagowa i marchewka z sosem Teriyaki

Fasolka szparagowa i marchewka z sosem Teriyaki
Przepis zielona fasola i marchew z sosem Teriyaki może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 20 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz nasiona sezamu, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wieprzowina i fasolka szparagowa z sosem teriyaki, Pieczona fasolka szparagowa Teriyaki i grzyby, oraz Patelnia teriyaki łosoś z zieloną fasolką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn