Fasolka szparagowa gotowana na wolnym ogniu z boczkiem i cebulą

Fasolka szparagowa wolno gotowana z boczkiem i cebulą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek, Pieczeń wieprzowa hoisin z zieloną cebulką, oraz Wolno Gotowana Zielona Fasola.
Instrukcje
Podgrzej ciężki garnek na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek, boczek, i cebula i gotować, aż cebula będzie miękka, o 5 do 10 protokół. Wymieszać fasolkę szparagową i bulion z kurczaka; doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować fasolkę szparagową, aż będą miękkie, ale nie papkowate, o 30 do 45 protokół. Smak i dostosować przyprawy.