Fasolka szparagowa Daphne

Fasolka szparagowa Daphne
Fasolka szparagowa Daphne może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz SOS adobo, wodę, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Daphne Oz ' s Cheesy Pizza Broccoli, oraz Rozkoszując się nową książką Daphne Oz + Marokańska zupa z soczewicy.

Instrukcje

1
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż bekon jest ostry, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć boczek na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Rezerwy 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni, odrzucając resztę. Powrót zarezerwowany tłuszcz boczku na patelnię i ciepła. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i chipotle pieprz w ogrzanym tłuszczu boczku, aż czosnek jest pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
BoczekBoczek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodaj sos adobo i pomidory; gotować kolejne 2 protokół. Wymieszaj fasolkę szparagową, wodę, miód, przyprawioną sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, przykryć patelnię, obniżyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zielona fasola będą miękkie, 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
SOS AdoboSOS Adobo
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PomidorPomidor
PieprzPieprz
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Pokrusz bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
5
Posypać kawałki boczku i sok z cytryny na zielonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn