Fasolka szparagowa Daphne
Fasolka szparagowa Daphne może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz SOS adobo, wodę, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Daphne Oz ' s Cheesy Pizza Broccoli, oraz Rozkoszując się nową książką Daphne Oz + Marokańska zupa z soczewicy.
Instrukcje
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż bekon jest ostry, 6 do 8 protokół.
Wyjąć boczek na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Rezerwy 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni, odrzucając resztę. Powrót zarezerwowany tłuszcz boczku na patelnię i ciepła. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, i chipotle pieprz w ogrzanym tłuszczu boczku, aż czosnek jest pachnące, 1 do 2 protokół.
Dodaj sos adobo i pomidory; gotować kolejne 2 protokół. Wymieszaj fasolkę szparagową, wodę, miód, przyprawioną sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, przykryć patelnię, obniżyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż zielona fasola będą miękkie, 30 do 40 protokół.
Posypać kawałki boczku i sok z cytryny na zielonej fasoli.