Fasolka Szparagowa Czosnkowa Bezglutenowa

Fasolka Szparagowa Czosnkowa Bezglutenowa
Bezglutenowy czosnek zielona fasola może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 154 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka czosnku w proszku, olej roślinny, sól przyprawione, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Czosnkowa Bezglutenowa, Najlepsza Fasolka Szparagowa Kiedykolwiek {Bezglutenowa}, oraz Bezglutenowe Wakacje Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Gotować i osuszyć fasolkę szparagową zgodnie z zaleceniami na worku dla kierunków kuchennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów. Gotować na małym ogniu 1 do 2 minut lub aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn