Fasolka Szparagowa Cytrynowo-Pieprzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj zieloną fasolkę cytrynowo-pieprzową. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 99 kalorii. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli cebulowej, oliwy z oliwek, przypraw i przypraw cytrynowo-pieprzowych. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Łatwa Zielona Fasolka Cytrynowo-Pieprzowa, Fasolka szparagowa z boczkiem pieprzowym, oraz Fasolka szparagowa z czerwoną papryką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść fasolę w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 8-10 minut lub do miękkości.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj olej, ocet i przyprawy, aż się połączą.
Przełóż fasolę do miski; skrop mieszanką przypraw i wymieszaj, aby pokryć.