Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça
Fasola pieczona z piersi czarnej kaczki i kiełbaski Linguiça może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 253 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, fasolę, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Piersi Z Kaczki Z Czarnymi Oliwkami, Piersi Z Kaczki Piżmowej Z Czarnym Ryżem, oraz Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie umyć i obrać fasolę.
Umieścić w garnku z dużą ilością wody i odstawić do moczenia na noc.
Fasolę odsączyć, wstawić do dużego czajnika i dodać zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do gotowania.
Rozgrzej piekarnik do 200 F.
Odetnij soloną skórę wieprzową w jednym arkuszu. Ułóż garnek fasoli skórą, skórą do góry. W małej misce połącz suchą musztardę, ocet, rum, melasę i sól.
Wymieszać z fasoli i wypełnić garnek fasoli jedną trzecią PEŁNĄ z mieszaniny fasoli.
Dodać goździkową cebulę i top z większą ilością fasoli i wieprzowiny soli. Przykryć pozostałą fasolą.
Przykryć garnek fasoli i piec przez 10 do 11 godzin, sprawdzając płyn od czasu do czasu. Jeśli fasola zacznie wysychać, dodaj część zarezerwowanego płynu fasoli, aby je zwilżyć. Odkryj fasolę na ostatnią godzinę gotowania i zakopać kiełbaski linguia w fasoli. Około 30 minut przed podaniem, dodać kostkę tłuszczu wieprzowego na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty, odsączając tłuszczu, jak gotuje.
Kostki odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić w ciepłe miejsce.
Piersi kaczki lekko doprawić solą i pieprzem. Rozgrzać masło w dużej patelni żaroodpornej ustawionej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać kilka liści szałwii i smażyć piersi przez 2 minut z każdej strony, aż rzadkie.
Umieść patelnię w piekarniku na 3 do 4 protokół podczas montażu naczynia.
Usuń cebulę z fasoli i wyrzuć ją.
Kiełbasę wyjąć z fasoli. Odkleić skórę i pokroić-cal grubości. Ułóż pokrojone kiełbaski na środku ciepłego talerza. Kiełbaski otoczyć piersiami kaczki, a pozostałe liście szałwii posypać kaczką.
Posypać zarezerwowanym wytopionym tłuszczem wieprzowym.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;