Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça

Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça
Fasola pieczona z piersi czarnej kaczki i kiełbaski Linguiça może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 253 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, fasolę, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Piersi Z Kaczki Z Czarnymi Oliwkami, Piersi Z Kaczki Piżmowej Z Czarnym Ryżem, oraz Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie umyć i obrać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Umieścić w garnku z dużą ilością wody i odstawić do moczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Fasolę odsączyć, wstawić do dużego czajnika i dodać zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Rozgrzej piekarnik do 200 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odetnij soloną skórę wieprzową w jednym arkuszu. Ułóż garnek fasoli skórą, skórą do góry. W małej misce połącz suchą musztardę, ocet, rum, melasę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wymieszać z fasoli i wypełnić garnek fasoli jedną trzecią PEŁNĄ z mieszaniny fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodać goździkową cebulę i top z większą ilością fasoli i wieprzowiny soli. Przykryć pozostałą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Przykryć garnek fasoli i piec przez 10 do 11 godzin, sprawdzając płyn od czasu do czasu. Jeśli fasola zacznie wysychać, dodaj część zarezerwowanego płynu fasoli, aby je zwilżyć. Odkryj fasolę na ostatnią godzinę gotowania i zakopać kiełbaski linguia w fasoli. Około 30 minut przed podaniem, dodać kostkę tłuszczu wieprzowego na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty, odsączając tłuszczu, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Kostki odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić w ciepłe miejsce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Piersi kaczki lekko doprawić solą i pieprzem. Rozgrzać masło w dużej patelni żaroodpornej ustawionej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać kilka liści szałwii i smażyć piersi przez 2 minut z każdej strony, aż rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Umieść patelnię w piekarniku na 3 do 4 protokół podczas montażu naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Usuń cebulę z fasoli i wyrzuć ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Kiełbasę wyjąć z fasoli. Odkleić skórę i pokroić-cal grubości. Ułóż pokrojone kiełbaski na środku ciepłego talerza. Kiełbaski otoczyć piersiami kaczki, a pozostałe liście szałwii posypać kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cała KaczkaCała Kaczka
3
Posypać zarezerwowanym wytopionym tłuszczem wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
4
Podawać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn