Fasolka po pieczeniu w garnku
Fasolka po pieczeniu w garnku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 161 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków cebuli, brązowy cukier, fasola pinto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Instant Pot Chorizo Beans, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Jeden garnek pieczony Ziti z włoską kiełbasą + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drenaż 1 (15-uncja) może nie dodawać soli do nerek lub fasoli pinto.
Połącz odsączoną fasolę, 3 łyżki brązowego cukru, 2 łyżki suszonych płatków cebuli i 1/4 szklanki sosu barbecue w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Odkryć i gotować 5 dodatkowych minut.