Fasolka po pieczeniu mamy

Fasolka po pieczeniu mamy
Fasolka po pieczeniu mamy jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 177g białka, 113g tłuszczu, oraz w sumie 3077 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.67 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę maślaną, fasolę po pieczeniu b&M, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Wideo: autentyczny portorykański ryż i fasola mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia85
Magazyn