Fasolka po pieczeniu mamy
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka po pieczeniu mamy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 218 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skondensowaną zupę pomidorową, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wideo: autentyczny portorykański ryż i fasola mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W piecu holenderskim 5-quart, podgrzać 8 szklanek wody i fasoli do wrzenia na średnim ogniu. Gotować odkryte 2 minuty.
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę; odcedzić.
Piekarnik rozgrzać do 177°. w tym samym 5-quart holenderski piekarnik, gotować i wymieszać sól wieprzową na średnim ogniu 5 do 6 minut, aż lekko rumiane. Wymieszać pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć; wstawić do piekarnika i piec 1 godzinę.
Wymieszać fasolę; zdjąć osłonkę.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka i o pożądanej konsystencji. W razie potrzeby przenieść fasolę do zapiekanki do serwowania.