Fasolka Po Pieczeniu Coli

Fasolka Po Pieczeniu Coli
Cola Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 417 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, fasolę, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Fasolka Po Pieczeniu Coli, Fasola Coli, oraz Honey Cola pieczona szynka na # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. na dużej patelni żaroodpornej, gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. Gdy boczek jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż cebula będzie złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cannellini i fasolę, brązowy cukier, melasę, colę, pomidory, suchą musztardę i pokruszony boczek i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
ColaCola
6
Przykryć patelnię, przenieść do piekarnika i piec, aż mieszanina jest bąbelkowa i soki lekko zgęstniały, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać na gorąco
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn