Fasolka pieczona w wolnowarze

Fasolka pieczona w wolnowarze
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej kolekcji, fasolka pieczona w wolnowarze może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 324 kalorie . Ten przepis jest dla 12 osób. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 148 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, brązowego cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 6 godzin . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Wolnowar: wieprzowina z ciecierzycą , Czerwona fasola z ryżem w wolnowarze i Zupa z pieczonych ziemniaków w wolnowarze .

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj wodę, zalej fasolę i gotuj przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia, ale odstawić na 1 godzinę.
3
Odcedź fasolę i włóż ją do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodaj golonkę, cebulę, brązowy cukier, syrop klonowy, sól i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Dobrze wymieszaj, przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4 do 5 godzin, mieszając od czasu do czasu. Podczas ostatniej godziny gotowania dodaj ketchup i musztardę, wyjmij szynkę z golonki i wyrzuć golonkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Dobrze wymieszaj i podawaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn