Fasolka pieczona w wolnowarze

Fasolka pieczona w wolnowarze
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej kolekcji, fasolka pieczona w wolnowarze może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 324 kalorie . Ten przepis jest dla 12 osób. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 148 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, brązowego cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 6 godzin . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Wolnowar: wieprzowina z ciecierzycą , Czerwona fasola z ryżem w wolnowarze i Zupa z pieczonych ziemniaków w wolnowarze .

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj wodę, zalej fasolę i gotuj przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia, ale odstawić na 1 godzinę.
3
Odcedź fasolę i włóż ją do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodaj golonkę, cebulę, brązowy cukier, syrop klonowy, sól i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dobrze wymieszaj, przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4 do 5 godzin, mieszając od czasu do czasu. Podczas ostatniej godziny gotowania dodaj ketchup i musztardę, wyjmij szynkę z golonki i wyrzuć golonkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Dobrze wymieszaj i podawaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn