Fasolka pieczona Mama Neely
Fasolka pieczona Mama Neely jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, cebulę, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mama Neely ' s Spiced Pecan Cake, Pieczony ziemniak Neely ' s BBQ, oraz Frytki pieczone mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku ustawionym na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, wrzucić cebulę i czosnek, i saute aż cebula jest miękka, o 3 lub 4 protokół.
Dodać kiełbasę, i nadal gotować, aż mięso rumiane, o 4 protokół więcej. Wymieszać w wieprzowinie i fasoli, ketchup, melasa, cukier, ocet, musztarda, i ostry sos. Doprowadzić fasolę na wolnym ogniu, a następnie umieścić w gorącym piekarniku na 45 minut, odkryte, aż mieszanina jest bąbelkowy i gęsty.