Fasola żurawinowa z Pietruszkowym Pesto
Fasola żurawinowa z Pesto pietruszki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, fasolę żurawinową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto z pietruszki i łatwy elegancki makaron z zieloną fasolką, Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto, oraz Pesto Z Pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 2 ćwiartki wody; wymieszać z fasolą żurawinową i 1 łyżeczką soli. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 40 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Fasolę odsączyć; umieścić w dużej misce. Wymieszać z pomidorem i cebulą.
Połączyć pietruszkę i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Dodać mieszaninę ziół do mieszanki fasoli i wrzucić do połączenia.
Podawać w temperaturze pokojowej.