Fasola żurawinowa z kiełbasą i koprem włoskim

Fasola żurawinowa z kiełbasą i koprem włoskim
Fasola żurawinowa z kiełbasą i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ząbki czosnku, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Farsz ryżowo-Kiełbasowy żurawinowy z pieczarkami i koprem włoskim, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Kiełbasa I Koper Włoski Koper Włoski Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usunąć osłonki z kiełbasy. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 8 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Kiełbasę wyjąć z patelni; odstawić na bok. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Powrót do patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj por, koper włoski, papryka, i czosnek na patelnię; smażyć 6 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z fasolą żurawinową, bulionem z kurczaka i kiełbasą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż fasola są dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W razie potrzeby udekorować posiekanymi liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
8
Nuta wina: fasola i kiełbaski są klasycznymi składnikami toskańskiej kuchni, więc za każdym razem, gdy te składniki są łączone w gulasz, sięgnij po Chianti, uwielbiane czerwone wino Toskanii. Chianti ma ziemiste smaki, które dobrze uzupełniają fasolę i wystarczająco dużo kwasowości, aby zrównoważyć bogactwo kiełbasy. Jednym z moich ulubionych Chiantis jest Badia A Passignano Chianti Classico Riserva DOCG ze słynnej włoskiej rodziny Antinori. 2003 to $ --Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
KiełbasaKiełbasa
FasolaFasola
GulaszGulasz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn