Fasola W Stylu Domowym Lima
Need a przystawka bezglutenowa? Fasola w stylu domu Lima może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz dziecko Lima fasola, sól, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Fasola Lima po grecku, Fasola Lima po grecku, oraz Fasola Lima Po Grecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek i cebulę ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 do 7 minut.
Dodać brązowy cukier i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 2 minut lub aż cukier się rozpuści. Mieszać w Lima fasoli i masła, aż masło jest stopiony i fasoli są dokładnie powlekane. Wymieszać w 12 szklankach wody.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny lub aż fasola są bardzo miękkie i ciecz jest zagęszczony i tuż poniżej górnej części fasoli. Wymieszać z solą i pieprzem.