Fasola w stylu brytyjskim na tostach
Brytyjskie fasolki na tostach to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 825 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ocet jabłkowy, cebula, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasola Po Brytyjsku, Chutney Z Mango W Stylu Brytyjskim, oraz Brytyjski Grillowany Ser Z Fasolką Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce przykryj fasolę 1 galonem zimnej wody.
Dodać 1/4 szklanki soli koszernej i wymieszać do rozpuszczenia.
Niech namoczyć na noc na blacie. Następnego dnia osusz durszlak.
W dużym holenderskim piekarniku z ciasną pokrywką rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż miękkie, ale nie Brązowy, o 4 protokół.
Dodaj namoczoną fasolę granatową, brązowy cukier, melasę, sos Worcestershire, ocet jabłkowy, pastę pomidorową, liście laurowe, przecier pomidorowy i 4 szklanki wywaru z kurczaka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie przykryć i obniżyć ciepło do niskiej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fasola się ugotuje, około 5 godzin, dodając dodatkowy bulion, jeśli fasola zacznie wyglądać na suchą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Chleb tostowy, następnie wierzch obficie porcją fasoli i udekoruj posiekaną natką pietruszki w razie potrzeby.