Fasola W Nowym Stylu (Frijoles Refritos Estilo Nuevo)
Fasola w Nowym Stylu Refried (Frijoles Refritos Estilo Nuevo) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, skrzydełko z indyka, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Fasola Refrytowa: Frijoles Refritos, Frijoles Refritos (Fasola Refrydowana), oraz Frijoles Molidos (Fasola Refrydowana).
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim rondlu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Dodaj fasolę, szynkę i kolendrę.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć składniki o 2 cale. Wrzucić liście laurowe i doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie dostosować ciepło tak, że gotuje się delikatnie. Gotować fasolę do miękkości, o 2 godziny. Miej oko na fasolę; zawsze powinny być pokryte płynem. Gdy ciecz osiągnie poziom ziaren, uzupełnij ją zimną wodą. Pod koniec gotowania, złagodzić NA cieczy dodać; celem jest, aby fasola ledwo pokryte płynem do czasu, gdy są miękkie.
Odcedzić fasolę, zastrzegając płyn. Odrzuć skrzydło indyka lub szynkę i liście laurowe. (Kolendrę zostaw z fasolą.)
Umieścić mieszaninę fasoli w maszynce i proces, stopniowo dodając wystarczającą ilość zastrzeżonego płynu, aż fasola będzie konsystencją puree ziemniaczanego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Usypać fasolę na półmisku i udekorować chipsami tortilla i plastrami rzodkiewki, jeśli używasz. (Fasola może być przygotowana do 30 minut wcześniej. Wrzucić fasolę do rondla i ogrzać na bardzo małym ogniu.)