Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Tostadas fasoli z Sofrito spróbować. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 16G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, lekko kolendry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bean Dip Tostadas, Refried Bean Tostadas, oraz Kurczak i czerwona fasola Tostadas dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.