Fasola szparagowa z wędzonym boczkiem
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka szparagowa z wędzonym boczkiem może być świetnym przepisem. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boczek, pieprz, fasola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Fasola szparagowa z wędzonym boczkiem, Łosoś wędzony z sałatką jajeczną i fasolką szparagową, oraz Fasolka Szparagowa Z Wędzonym Paprikanem I Migdałami.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek mocno osolonej wody. W międzyczasie przygotuj kąpiel z lodową wodą, napełniając miskę do połowy lodem i wodą.
Umieścić fasolę we wrzącej wodzie i gotować, aż chrupiące miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić i umieścić w łaźni wodnej z lodem do ostygnięcia.
Drenaż i zestaw aside.In duża patelnia ustawiona na średnim ogniu, gotować boczek, aż zacznie brązowieć.
Dodać cebulę i gotować, aż karmelizuje i zmienia kolor na złoty.
Dodaj zarezerwowaną zieloną fasolkę, ocet, i cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Natkę pietruszki wymieszać i doprawić solą i pieprzem.