Fasola Szparagowa Z Grzybami
Mushroom Green Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grzyby, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa z grzybami i szalotką, Fasolka szparagowa i pieczarki Au Gratin, oraz Fasolka Szparagowa I Grzyby Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę włożyć do kosza na parowiec.
Umieścić w rondlu powyżej 1 w. wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i parować przez 7-8 minut lub do chrupkości. Tymczasem na patelni smażyć grzyby na oleju przez 5-7 minut lub do miękkości.
Fasolę odsączyć, dodać grzyby. W małej misce, połączyć sok z cytryny, musztarda, sól i pieprz.
Mżawka na warzywa i wrzucić do herbu.