Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy
Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, cukier, ocet z czerwonego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette, Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy, oraz Fasola szparagowa z musztardą-estragon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżka oleju w ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować nasiona gorczycy, mieszając, aż pop i są 1 cień ciemniejszy, o 2 protokół.
Olej z nasionami przełożyć do dużej miski.
Dusić ocet i cukier w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie ostudzić 5 minut.
Ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w oczyszczonej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować cebulę, mieszając, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, a następnie dodać do oleju musztardowego w dużej misce.
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody.
Fasolę gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Spuścić w durszlaku i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie, a następnie dobrze spuścić.
Wrzucić fasolę z vinaigrette i sól i pieprz do smaku.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.