Fasola szparagowa z Benne i sorgo
Zielona fasola z Benne i sorgo może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 84 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, syrop sorgo, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Świeża sałatka z gruszek i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. gotuj fasolę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, o 2 protokół.
Odcedzić, przelać do miski z lodowatą wodą i ostudzić.
Na obraną blachę do pieczenia wrzucić fasolę i olej; doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, rzucając od czasu do czasu, do miękkości i lekko zwęglone w miejscach, 10-15 minut.
W międzyczasie wymieszać sos sojowy, sorgo, nasiona benne i kminek w dużej misce; doprawić solą i pieprzem.
Dodaj ciepłą fasolę i wrzucić do herbu.
Czy z wyprzedzeniem: opatrunek można wykonać 5 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.