Fasola szparagowa słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna fasolka szparagowa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, cukier, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Słodko-Kwaśna Fasola Szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-Kwaśna Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek i cebulę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, często mieszając, 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Przenieść mieszaninę boczku na talerz, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Fasolę gotować w gorących kapiących, często mieszając, 8 do 10 minut lub do pożądanego stopnia delikatności. Wymieszać z octem, cukrem i mieszaniną boczku. Gotować, często mieszając, 3 minuty lub do całkowitego ogrzania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.